Extra diensten

Uiteraard leveren wij uw website inclusief alles wat u nodig heeft. Daarnaast bieden wij een aantal extra diensten aan om uw website en/of onderneming nog beter neer te zetten. Als u gebruik wilt maken van een van de onderstaande diensten kunt u dit gemakkelijk aangeven tijdens het bestellen van uw website ( Offerte aanvraag )  of voel u vrij om even telefonisch of per mail contact op te nemen.

Onderhoudspakket

U Kunt het zien als een APK voor uw website! Zorg met ons onderhoudspakket dat uw website up-to-date en veilig blijft! U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om dit zelf bij te houden.

Offerte aanvragen

€ 11,95 per maand

Hostingpakket

Bij Sitesbouwen laten we u vrij om te hosten waar u zelf voor kiest. Onze voorkeur gaat wel uit om de website volledig in ons beheer te hebben zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. U betaalt een vast bedrag per jaar

Offerte aanvragen

€ 39,95 per jaar

Logo of huisstijlpakket

In de moderne tijd waarin we leven is ” branding ” een van de meest succesvolle manieren om uw bedrijf met een beeldmerk meer te laten spreken dan uw concurrenten.
Onze vormgevers kunnen daarom een professioneel logo/brand voor u ontwerpen / bedenken. U kunt ook kiezen voor een volledige huisstijl met visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.

Offerte aanvragen

Vanaf €149

Socialmedia pakket

Onze vormgevers kunnen een volledige socialmedia huisstijl voor je ontwerpen. Socialmedia is immers een van de meest effectieve manieren om hedendaags uw onderneming online te promoten en als ” brand ” neer te zetten.

Offerte aanvragen

Vanaf €149

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm laat precies zien wat uw onderneming doet en hoe uw onderneming dat doet. Sitesbouwen werkt hiervoor samen met een partner die kan zorgen dat uw ondernming zal schitteren, uw visie, ons beeld.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag

Fotografie

Onze fotograaf zorgt ervoor dat uw website nog flitsender wordt, hij zorgt ervoor dat  het karakter van uw onderneming naar voren komt in al zijn glorie.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag