Extra diensten

Uiteraard leveren we je website inclusief alles wat je nodig hebt. Daarnaast bieden we een aantal aanvullende diensten aan om je website nog completer te maken.
Als je gebruik wilt maken van een van de onderstaande diensten kun je dit gemakkelijk aangeven tijdens het bestellen van je website.

Onderhoudspakket

APK voor je website! Zorg met ons onderhoudspakket dat je website up-to-date blijft! Je kunt het onderhoud ook zelf doen, maar je moet dit dan zelf serieus bij gaan houden.

Offerte aanvragen

€ 11,95 per maand

Hostingpakket

Bij Sitesbouwen laten we je vrij om te hosten waar je wilt. Onze voorkeur gaat uit om de website volledig in beheer te hebben zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Offerte aanvragen

€ 39,95 per jaar

Logo of huisstijlpakket

Onze vormgevers kunnen een professioneel logo voor je ontwerpen. Je kunt ook kiezen voor een volledige huisstijl met visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Offerte aanvragen

Vanaf €149

Socialmedia pakket

Onze vormgevers kunnen een volledige socialmedia huisstijl voor je ontwerpen. Socialmedia is immers een hele effectieve manier om je bedrijf online te promoten.

Offerte aanvragen

Vanaf €149

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm laat precies zien wat je doet en hoe je dat doet. Het liefst op een manier dat de kijker zo enthousiast maakt en graag zaken met je gaat doen.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag

Fotografie

Onze fotograaf zorgt ervoor dat je website nog flitsender wordt, hij zorgt ervoor dat hij op beeld laat zien waar je bedrijf voor staat en wat het precies doet.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag